Thursday, July 12, 2012

Pen va informeaza

.
1. Pentru ca astazi este -inca- joi, am decretat-o ziua rinocerului lanos. Nu fiti nedumeriti, el este tot atat de real ca textul pe care il cititi acum, si a fost descoperit exact in judetul Gorj. Mai mult decat atat, a starnit pe plan local, fara sa vrea de fapt, indignare si panica.

Unii locuitori pun criza economica pe seama cornului acestui nefericit rinocer, altii isi amintesc cu nostalgie de pestera Ursului cu ale sale, mult mai decente, oase de Ursus Spelaeus. Fata de acesta din urma, rinocerul din povestea noastra are insa un cazier bogat. Se pare chiar ca sfarsitul lumii, dupa cum ne informeaza un foarte citit ziar, ar fi indus/creat de chiar acest fost impozant rumegator.

2. In alta ordine de idei, in Bucuresti a fost identificat cel mai curajos baietel din Romania. Se pare ca acesta a avut curajul de a sta in bratele fostului presedinte Basescu.

3. Exista turisti straini pe litoralul romanesc! Mai mult decat atat, un reporter norocos a fotografiat singurul japonez din Constanta! Partea buna este ca demonstreaza ca politica de turism chiar functioneaza, partea proasta este ca respectivul japonez nu va parasi prea curand tara intrucat este tatuat pe spatele lui Nutu Camataru!

4. Un norocos pui de dac a facut o descoperire senzationala: ultima smochina din Romania. Din pacate nu a supravietuit mult descoperirii, fiind ingerata de cativa ignoranti care totusi fara voia lor, au fost felicitati cateva ore mai tarziu printr-un portal deschis in mijlocul satului, ca un nor verzului, din care au pasit cativa humanoizi din viitor care vorbeau ceva ce aducea a italiana. Se pare ca fara voia lor dar printr-un accident fericit, pofticiosii au contribuit 10 ore mai dupa ingerare la diseminarea semintelor pe o arie larga de suprafata agricola din apropiere de Roma, salvand 10 ani mai tarziu -in viitor- statul italian de la o dramatica criza economica care a dus la un pret exorbitant platit pe 1 bucata smochina.

5. Ramanand in sfera economica, pretul prohibitiv al "aurului negru" a determinat autoritatile locale dintr-o comuna sa iasa din tiparul obisnuit al intreprinzatorui balcanic. Satenii au elaborat o metoda ingenioasa de a dobora copacii care nu necesita combustibil si drujba:

Dar ca sa lasam comunicatul consiliului local sa explica mai bine:
Dragi cetateni,
Va informam cu bucurie ca fii ai satului nostru au reusit sa elaboreze o metoda eclectica de a dobora arborii. Pe viitor, intentionam sa vindem acesta idee statului Canadian intrucat credem ca ocoalele silvice de acolo ar beneficia de reducerea de gaz consumat pentru doborarea arborilor sequoia."
"
.

No comments:

Post a Comment