Tuesday, May 17, 2011

Pe drumul spre job trec printr-o vale larga impadurita -mda, e in mijlocul orasului de fapt. Azi de dimineata, mergeam, recunosc, cu ceva viteza pe acolo cand, wwooowwww, niste picioroange cat niste prajini fugeau de mama focului in paralel cu soseaua!!

Inculpatii - fotografiati cu cateva zile mai devreme de altcineva:


Sunt adolescenti, tocmai au fost lasati pe cont propriu si isi pierd vremea prin cartierul nostru.

Sus, ultima distractie: ia cateva pietricele si le arunca exact printre scandurile podului, in apa. Mai jos, D explorand acelasi ravine ieri -nu am putut sa o fotografiez din fata intrucat fugea in toate partile, iar in dreapta e un rau de care trebuia sa o tin departe (de cand merge la piscina crede ca orice apa e buna de scaldat).  

Cam asa arata un parc in interiorul orasului. Raurile il strabat iar cartierele -mai mult suburbs- sunt printre ravines, o groaza de animalute ies la lumina din padurile astea. E fain sa iti iei rucsacul si bicicleta, in cateva minute esti in drumetie printre copaci. Acum cateva zile a avut loc o intalnire de gradul 3 intre D si o veverita, se uitau fix una la alta fara sa cedeze teren nici o parte - pana la urma am cedat eu ca erau cam multi tantari, si astia cand te musca parca iti fac injectie, sunt tari in trompa.



No comments:

Post a Comment