Friday, March 18, 2011

"Dar cu perisoarele ce ati avut?"

.

„Pământul e pământ. Nu credem în probabilitate şi în astfel de calcule matematice”, a declarat Gheorghe Mărmureanu, directorul Institutului Naţional pentru Fizica Pământului.
Este ceva mai intensă activitatea seismică, dar nu are niciun fel de relevanţă. Pământul dacă se rupe, se rupe!”, a subliniat directorul INFP. „Statistica nu are niciun fel de importanţă”, a adăugat Mărmureanu.
Paradoxal, respectivul inca mai conduce un institut stiintific.


"Am o nouă abordare a piramidei alimentare. La bază este activitatea fizică - mers pe jos, urcat pe scări etc."

"Fasolea bob este o leguminoasă foarte valoroasă, cu o proteină foarte bună, de calitate, dar şi cu fibre vegetale foarte multe, deci cu efect cardio (efect benefic asupra aparatului cardio - vascular - n.r.). ""Suntem ceea ce mancam, dar mai ales ceea ce nu mancam." Comentariu lui Pen: nu am inteles de ce suntem mai ales "ceea ce nu mancam", ultima categorie fiind bineinteles mult mai numeros reprezentata.  Aveam un profesor de matematica in gimnaziu care le spunea elevilor ce sustineau ca totusi au citit lectia (desi nu stiau sa rezolve chestii usoare): "Mai, tu nu stii ce stii iar logica ne spune ca nu stii nici ce nu stii. Deci nu stii nimic."

--Prof. Mencinicopschi A.K.A. "omul care scoate E-urile din tine şi dă cu ele în marii producători de alimente"

.

No comments:

Post a Comment